Brug spotlight som valuta omregner

19. september 2017 | Mac, Tips og tricks | 0 Kommentarer

Sidder du ofte og shopper på tyske, engelske, amerikanske eller andre udenlandske webshops, og har du haft for vane at starte valutakurser.dk eller en lommeregner app for at finde at af hvad varen koster i danske kroner? Det er der en lidt nemmere løsning på – du skal bare bruge spotlight – den lille “lup” øverst til højre til højre i Mac OS.

Spotlight er intelligent søgning

Hvis du kan sige ja til det det, så er der en lidt nemmere løsning som du måske kan bruge i stedet. Du kan nemlig bare klikke på spotlight (luppen oppe i højre hjørne på din Mac), og så skrive det udenlandske beløb, f.eks. €653. Så omregner den lige on-the-fly, ikke kun til danske kroner men også til de andre store valutaer. Det er da nemt.

Brug spotlight til andre ting

Du kan også bruge spotlight til hurtigt at lave en beregning, da den egentlig bare benytter den bagvedliggende lommeregner app til at håndtere beregningen. Eller måske mangler du lige at finde ud af hvornår det næste fly fra Hamborg til Hurghada afgår? Indtast blot flynummeret i spotlight, så finder den informationerne til dig.

Prøv dig bare frem, spotlight på Mac er pænt intelligent.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *