Går du helt i sort når du skal læse en privatlivspolitik?

Er det overhovedet nødvendigt at læse en privatlivspolitik?

Ja, hvis du gerne vil vide hvilke data jeg samler om dig, f.eks. når du bruger hjemmesiden her på nicolaisen.dk, når du sender mig en mail eller hvis du kontakter mig via de sociale medier, så har du her muligheden for at få forklaret, hvad jeg bruger de indsamlede data til. Du får også indsigt i hvad du selv må gøre for at rette, slette eller opdatere de data jeg har om dig.

Jeg behandler selvfølgelig alle de informationer jeg har om dig eller din virksomhed i fortrolighed, og naturligvis i overensstemmelse med markedsføringsloven og EU’s databeskyttelsesforordning (GDPR).

Privatlivspolitikken på denne side er oprettet den 18. april 2018 og bliver løbende opdateret – senest 24. maj 2019

 

 

Sig “hej” til den dataansvarlige

Brian Nicolaisen, Indehaver
Tlf.: +45 3222 1182
E-mail: info@nicolaisen.dk

Hvorfor i det hele taget indsamle personlige data?

Der er faktisk nogle helt legitime årsager til at jeg er nødt til at have lidt information om dig.

Der kan være mange forskellige grunde til at jeg har et formål med at indsamle almindelige persondata om dig eller din virksomhed. Nogle eksempler på dette er:

 

  • IT-support
  • Gennemførelse af ordrer
  • Sende dig en faktura
  • Opfølgning på salg
  • Kommunikation i forbindelse med ordrer og forespørgsler
  • Optimering af digitale løsninger
  • Give mulighed for at deltage i kundeundersøgelser, konkurrencer m.m.

FAKTABOX

r

Der er både nogle praktiske årsager og lovmæssige krav til at det er nødvendigt at have nogle informationer om dig eller din virksomhed.

OK, hvad er det så for nogle data jeg har om dig?

FAKTABOX

r

Almindelige persondata kan være dit navn og dine kontaktoplysninger, herunder e-mail adresse og telefonnummer. Det kan også være en IP-adresse eller din fysiske adresse.

Personfølsomme oplysninger er af en helt anden kaliber og kan være oplysninger om dit helbred, seksuel orientering, økonomi eller religiøst tilhørsforhold.

Jeg har kun behov for de data der er nødvendige for at drive min hjemmeside og for at udføre de opgaver du har bestilt hos mig.

Jeg gemmer og opbevarer derfor kun de persondata jeg har brug for. Hvis du køber varer eller ydelser hos mig, er jeg f.eks. nødt til at vide hvem du er, så jeg kan sende dig en faktura. Jeg skal også bruge oplysninger om dig og din virksomhed når jeg skal lave et nyt webdesign til din hjemmeside. Og når jeg er ude at flyve med dronen for at tage billeder af din bolig, er jeg også nødt til at vide hvor du bor.

De persondata jeg har, gemmer jeg ikke længere end det er højst nødvendigt. Der er dog nogle data jeg er nødt til at gemme i op til fem år – det er f.eks. de informationer der står på mine fakturaer.

Når du navigerer rundt på min hjemmeside og i min webshop bliver der automatisk opsamlet nogle anonyme data om din færden på min hjemmeside. De data bliver delt med Google Analytics med henblik på at lave nogle statistikker, så jeg kan forbedre indholdet på min hjemmeside.

Hvad så med de der personfølsomme oplysninger?

Jeg har slet ikke brug for personfølsomme oplysninger af nogen art for at kunne udføre mine opgaver for dig!

Faktisk er min opfordring til dig, at du helt skal lade være med at sende og dele følsomme og personlige oplysninger om dig selv via SMS, sociale medier, e-mail osv. Det er på ingen måde sikkert!

Hvis vi drøfter fortrolige oplysninger om dig selv eller din virksomhed under vores samtaler, kan du være helt sikker på at de hverken bliver noteret, gemt eller delt.

Hvem kan se dine data og hvordan får du dem slettet eller rettet?

FAKTABOX

r

Du har ret til at få forkerte oplysninger om dig selv korrigeret uden unødig forsinkelse. Du må selv tage initiativet til en sådan berigtigelse. Du kan ligeledes anmode om at blive slettet (”retten til at blive glemt”), dog først efter udløbet af vores lovgivningsmæssige opbevaringspligt, f.eks. i forhold til bogføringsloven.

Er der andre end mig der kan se de oplysninger jeg har om dig?

Der kan være situationer hvor jeg er retsligt forpligtet til at videregive oplysninger til andre. Derudover anvender jeg tjenesteudbydere og databehandlere som udfører arbejde på mine vegne. Det kan f.eks. være i forbindelse med server hosting, e-mail korrespondance, statistik og regnskab. Mine samarbejdspartnere kan få adgang til data i det omfang der gør det nødvendigt for dem at levere deres tjenester og services til mig. Der er i hvert enkelt tilfælde lavet en databehandleraftale med hver af disse leverandører. Jeg benytter følgende samarbejdspartnere:

Azehosting (hjemmeside)
Dinero (regnskab)
Google Analytics (statistik)
Paylike (betalingsløsning)

Hvad skal du gøre hvis du vil have slettet eller rettet i dine data?

Du har ret til at få slettet eller rettet de oplysninger jeg har om dig. Hvis du ønsker dette skal du tage kontakt til mig, så vil jeg sørge for at det bliver gjort hurtigst muligt.

Hvad er der i de der Cookies som alle hjemmesider tilbyder?

Helt kort kan man sige at cookies er små filer som er gemt på din computer

Cookies er designet til at indeholde en moderat mængde af data, som kan tilgås af din computer og hjemmesiden du besøger. Det betyder at du som bruger kan få en skræddersyet oplevelse når du besøger hjemmesiden.

Hjemmesiden her på nicolaisen.dk bruger funktioner, der anvender cookies til at indsamle anonym information om brugen af hjemmesiden.

De cookies der benyttes gemmes derfor på din computer, mobil eller tablet. Det betyder, at det program jeg benytter til at opsamle statistik kan se om du er førstegangsbesøgende eller en tilbagevendende gæst.

Det er ikke farligt at bruge cookies, da de hverken kan indeholde skadelig kode eller virus.

Derudover har cookies den egenskab at de sletter sig selv efter et vist antal timer, dage eller måneder (alt efter hvilken type cookie der er tale om).

Du som bruger kan selv blokere for cookies og slette dem, og det er også muligt helt at slå cookies fra på din enhed. Du kan finde en vejledning her: https://minecookies.org/cookiehandtering

Cookies er deaktiveret
Accepter Cookies ved at trykke "Acceptér" i banneret.

FAKTABOX

r

En cookie er en fil på din computer som indeholder en lille bitte smule data. Hvis du besøger en hjemmeside hvor du accepterer cookies, bliver der gemt en lille fil på din computer, som bliver den genkendt, hvis du kommer på besøg igen. Den kan f.eks. hjælpe dig med at huske dit brugernavn og din e-mail adresse i en formular eller et login vindue.

Så kom vi igennem det uden at få et blackout – tag endelig kontakt til mig hvis du har spørgsmål eller der er noget du er i tvivl om.

Kontaktinformation

nicolaisen IT v/Brian Nicolaisen
Sundgade 34 · 6320 Egernsund

CVR-nr.: 37428051

T: +45 3222 1182
E: info@nicolaisen.dk

Betalingsoplysninger

Jyske Bank A/S
Reg.nr.: 7257
Kto.nr.: 1350239

Betal med bankoverførsel, VISA eller MasterCard

r

Generelle oplysninger

Alle priser er inkl. moms
Fri fragt fra kr. 500,-
Salgs- og leveringsbetingelser
Privatlivspolitik

Godkendt dronepilot

Copyright © 2024 nicolaisen IT | Din lokale IT-partner i Egernsund, Gråsten og omegn

Denne hjemmeside fungerer bedst hvis du accepterer brugen af cookies. Yderligere information

Cookie-indstillingerne på dette websted er angivet til "Tillad Cookies" for, at give dig den bedst gennemgang og oplevelse af siderne. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger eller du klikker på "Accepter" nedenfor så samtykke du til dette.

Luk