IT-shop med forskelligt udstyr

Står du over for at skulle have en ny computer, kan det være rigtig svært at gennemskue hvad man skal vælge. Specielt hvis man farer vild i de mange tekniske begreber og forkortelser. For hvad betyder SSD, duo-core, quad-core, i3, i5, i7 og hvad skal man vælge? I de fleste tilfælde kommer det helt an på dit behov. Er det en maskine til at gå lidt på nettet og checke sociale medier eller opdatere din blog? Eller skal du bruge den til at drive en forretningskritisk 3D applikation eller tunge grafiske opgaver?

Dine behov afspejler hvilke specifikationer du har brug for i en ny maskine, og jeg kan hjælpe dig på vej med at vælge den rigtige maskine fra starten. Alle maskiner er fuldt konfigurerbare, så de kommer til at matche dine unikke behov.

Så hvis du står overfor at skulle have en ny computer, en bedre trådløs dækning eller måske ønsker at sikre dit hjem, lager eller kontor med en alarm eller videoovervågning, så er du velkommen til at købe noget direkte i min lille IT-shop. Er der produkter du ikke kan finde eller vil du forhøre dig om specielle tilbud kan du altid tage kontakt til mig via kontaktoplysningerne nederst på siden.

Unifi – 802.11ac Dual Radio Access Point

Professionelt trådløst access point, Dual Band 802.11 a/b/g/n/ac, 2.4 GHz med op til 300 Mbps & 5 GHz med op til 867 Mbps, PoE adapter og beslag til montering medfølger. Velegnet til brug på steder med særlig behov for stabil trådløs forbindelse.

Tekniske detaljer:

✅ 1 x Ubiquiti UniFi UAP-AC-LITE
✅ Antenne: Intern, 2 stk
✅ Frekvensbånd: 2.4 GHz, 5 GHz
✅ Interface: 1 x 1000Base-T, RJ-45
✅ Strømforbrug ved drift: 6.5 Watt
✅ Gratis levering

WiFi / 3G luksus villa/kontor alarmpakke

WIFI / 3G / GSM luksus alarmpakke til villaen eller kontoret med styreenhed der kører med 868MHZ mellem de tilsluttede enheder. Her får du et WiFi-baseret intelligent alarmsystem til hjemmet eller kontoret, hvor 3G / GSM modulet fungerer som backup hvis nettet skulle forsvinde. Ingen abonnementer og således ingen faste udgifter.

Pakken indeholder:

✅ 1 x gateway / styreenhed, 868Mhz
✅ 10 x trådløs dør/vinduessensor
✅ 3 x trådløs bevægelsessensor, husdyrimmun
✅ 2 x trådløs røgsensor
✅ 1 x indendørs sirene
✅ Gratis levering

Kan også fås i andre konfigurationer.

Komplet videoovervågning

Komplet videoovervågningspakke fra Nexus med 4 hærværkssikrede IP kameraer, til indendørs og udendørs overvågning i 5MP Fuld HD kvalitet, med motoriseret zoomlinse og PoE.

Pakken indeholder:

✅ 8 kanals harddiskoptager (NVR)
✅ 4 x Nexus IP-D50VPZ kamera
✅ 4 x 10m netværkskabel
✅ 1 x 4 kanals PoE switch
✅ 1 x 2 TB harddisk
✅ Gratis levering

Kontakt mig ved andre ønsker til konfiguration.

Levering: 7-21 dage (ikke på lager)

Hvad er ADesk og ABook for et mærke?

Kort og godt: “Danmarks absolut stærkeste BTO (Build to Order) koncept!” ABook® og ADesk® er synonym med solid dansk kvalitet, fleksibilitet og service. Du har mulighed for at købe nogle af Danmarks bedste notebooks og stationære computere efter dine ønsker og behov. Der er meget strenge kvalitetskrav, hvad angår både valg af leverandører og komponenter, men også i forhold til produktions-kvalitet og serviceniveau.

Så når du køber en ABook® notebook eller en ADesk® PC, køber du ikke blot et af markedets absolut bedste og lækreste produkter, men også en service i topklasse – også efter købet.

Jeg kan – som din lokale forhandler – hjælpe dig med rådgivning, køb, opgradering og support. Så er du sikret seriøs service gennem hele produktets levetid.

Prøv PC konfiguratoren

Benyt PC konfiguratoren for bestilling af computere eller kontakt mig for yderligere informationer.

AKTUELLE TILBUD

Bemærk: Prisen er inkl. moms og levering