WEBDESIGN

Din hjemmeside er din virksomheds online visitkort. Hjemmesiden skal præsentere din virksomheds produkter og ydelser på bedste vis. Noget af det første en kommende kunde gør, når de hører om din virksomhed, er at besøge virksomhedens hjemmeside.

Det er derfor helt essentielt, at din virksomhed har en hjemmeside, hvor både design og kvalitet er i top. Det vil give potentielle kunder et godt førstehåndsindtryk af din virksomhed, og et godt førstehåndsindtryk fører ofte til salg. Din hjemmeside skal være overskuelig og nem at navigere rundt i. Hvis I samtidig kan få hjemmesiden til at differentiere sig, så den skiller dig ud fra konkurrerende virksomheder, er det også et ekstra plus.

Vi tilbyder design af hjemmesider samt hosting med eller uden serviceaftale til private og erhverv. Hvis du er på udkig efter en enkel og billig hjemmeside, som kan få din blog, forening eller virksomhed til at fremstå professionelt på nettet, er du velkommen til at tage kontakt for at høre om mulighederne.

Stabile og flotte løsninger

Udviklet i WordPress

Kun responsivt design

Mobilvenlig hjemmeside

Fleksible ydelser

Hosting og service-aftale? Du bestemmer

Personlig kontakt

Tæt samarbejde med dine behov i fokus

Flere muligheder

Logo, Facebook cover, foto, video og drone optagelser

ATrådgivning - regnskab og revision
VJ Vinduespolering & Rengøring
Mr Mazzo - privat blogger
Afgiftsberegner - flexleasing og import

Vi benytter et dansk hosting-firma, der er din garanti for en hurtig hjemmeside og høj oppetid. De fleste af kunderne tilkøber denne løsning, men det er også muligt selv at vælge en vilkårlig hosting udbyder. Mail hosting tilbydes også, og kan sættes op til en hvilken som helst mail-klient. Så uanset om du har Outlook på din PC, eller du skal bruge mail-app’en på din mobiltelefon, så sørger vi for at du kommer godt i gang.

PRISER

Herunder finder du priser på nogle af de standardløsninger vi har lavet for kunder. Hver enkelt kunde har dog individuelle ønsker og behov (webshop, betalings-integration, chat, formularer, cookies, logo design, portrætfotografering, foto eller video optagelser med drone, GoPro m.m.), og derfor er priserne kun vejledende. Priserne er desuden baseret på at kunden selv leverer tekst, logo, billeder, videoer og andre elementer der skal fremstå på hjemmesiden.

Vi tilbyder både hjemmesider betalt som engangsydelse eller som månedligt abonnement med fuld service, vedligeholdelse og opdateringer. Du er velkommen til at benytte kontakt-formularen eller chatten med henblik på at få gennemgået dine behov og ønsker, og ud fra disse få et uforpligtende, skræddersyet tilbud.

Husk også at alle hjemmesider kræver et webhotel. Du er velkommen til valgfrit at finde et passende webhotel der understøtter WordPress CMS, men for mange kunder er der en vis tryghed i at have det hele samlet ét sted. Derfor tilbyder vi også traditionel hosting med og uden support-aftale, hvor vi hjælper med alt fra bestilling af domænenavn til færdig hjemmeside. Læs mere under HOSTING i menuen.

PROCESSEN

VI MØDES

 

 • Sætter ansigter på
 • Ser på ønsker og behov
 • Forventningsafstemning

OPSTART

 

 • Udkast laves
 • Dialog
 • Løbende revision

UDVIKLING

 

 • Test og afprøvning
 • Dialog
 • Optimering

OVERDRAGELSE

 

 • Gennemgang og test
 • Dokumentation udleveres
 • eller driftsaftale etableres

Kontaktinformation

nicolaisen IT
Hjortevej 2 · 6300 Gråsten

CVR-nr.: 37428051

T: +45 3222 1182
E: info@nicolaisen.dk

Betalingsoplysninger

Jyske Bank A/S
Reg.nr.: 7257 Konto: 0001350239

Betal med bankoverførsel, VISA eller MasterCard

Generelle oplysninger

Hvad kan vi hjælpe med?

Følg os på Facebook Følg os på YouTube Følg os på YouTube

Serviceydelser

Hjemmesider, webdesign, hosting
Drone flyvning, foto/video optagelser
Netværk, servere, klienter, IT-support
Exchange, Skype for Business
Azure, Office 365, PowerShell
Grafisk arbejde, videoredigering

Godkendt af Trafikstyrelsen


© 2016-2018 nicolaisen IT | www.nicolaisen.dk
Alle rettigheder forbeholdt