SALG AF PC, BÆRBAR & UDSTYR

PC & BÆRBAR

Har du brug for en ny PC eller bærbar? Vi kan hjælpe dig med at finde det helt rigtige produkt, som passer til dig, dine ønsker og behov. Vi sætter en stor ære i at give en kompetent og korrekt rådgivning.

UDSTYR & TILBEHØR

Hvad enten du har brug for et nyt tastatur, headset, mus, printer, switch, kabler eller andet tilbehør og udstyr til din computer eller netværk, så kontakt os for et uforpligtende tilbud.

ALARM & OVERVÅGNING

Skal du have sikret dit hjem, lager eller kontor kan vi tilbyde alarm-anlæg og videoovervågning til fornuftige priser. Kontakt os for priser eller se eksempler på pakkeløsninger i webshoppen.

SKRÆDDERSYEDE MASKINER

Står du over for at skulle have en ny bærbar, kan det være rigtig svært at gennemskue hvad man skal vælge. Specielt hvis man farer vild i de mange tekniske begreber og forkortelser. For hvad betyder SSD, duo-core, quad-core, i3, i5, i7 og hvad skal man vælge? I de fleste tilfælde kommer det helt an på dit behov. Er det en maskine til at gå lidt på nettet og checke sociale medier eller opdatere din blog? Eller skal du bruge den til at drive en forretningskritisk 3D applikation eller tunge grafiske opgaver?

Dine behov afspejler således hvilke specifikationer du har brug for i en ny maskine, og vi kan hjælpe dig på vej med at vælge den rigtige maskine fra starten. De fleste af maskinerne kan desuden sammensættes, så de kommer til at matche dine unikke ønsker.

Her i webshoppen har vi sammensat nogle eksempler. Alle maskiner kan leveres i en basis konfiguration med eller uden operativsystem. Kontakt os for at høre mere, så sammensætter vi en skræddersyet model som passer til dig eller dit firma.

KVALITET

Danmarks absolut stærkeste BTO (Build to Order) koncept! ABook® og ADesk® er synonym med solid dansk kvalitet, fleksibilitet og service. Du har mulighed for at købe nogle af Danmarks bedste notebooks og stationære computere efter dine ønsker og behov. Der er meget strenge kvalitetskrav, hvad angår både valg af leverandører og komponenter, men også produktionskvalitet og serviceniveau.

Når du køber en ABook® notebook eller en ADesk® PC, køber du ikke blot et af markedets absolut bedste produkter, men også en service i topklasse – også efter købet.

Vi – som din lokale forhandler – hjælper med rådgivning, køb, opgradering og support. Så er du sikret seriøs service gennem hele produktets levetid.

GRAFISK DESIGN

Er du grafiker og har behov for ekstra kræfter kan det ofte betale sig at kigge efter computere der normalt benyttes til gaming eller e-sport. Disse maskiner har både kraftige processorer, hurtige og effektive grafikkort samt én eller flere hurtige harddiske indbygget. Så hvis du er på udkig efter en hurtig og effektiv maskine, der ikke nødvendigvis ligner noget en 13-årig slæber med til LAN party, kan vi helt sikkert hjælpe dig med at finde den rigtige maskine. Kig hvad der er i shoppen eller tag kontakt til os hvis vi skal hjælpe dig med at sammensætte en maskine der passer til dit behov.

SALG TIL PRIVATE

Det er kun erhvervsdrivende med et aktivt CVR-nummer, der kan handle i shoppen. Hvis du som privatkunde finder noget i shoppen du kunne tænke dig, er du mere end velkommen til at tage kontakt til os via vores kontaktformular. Så vil vi gøre alt hvad vi kan for at hjælpe dig.

Kontaktinformation

nicolaisen IT v/Brian Nicolaisen
Hjortevej 2 · 6300 Gråsten

CVR-nr.: 37428051

T: +45 3222 1182
E: info@nicolaisen.dk

Betalingsoplysninger

Jyske Bank A/S
Reg.nr.: 7257 Konto: 0001350239

Betal med bankoverførsel, VISA eller MasterCard

Generelle oplysninger

Hvad kan jeg hjælpe med?

Følg os på Facebook Følg os på YouTube Følg os på YouTube

Serviceydelser

Hjemmesider, webdesign, hosting
Drone flyvning, foto/video optagelser
Netværk, servere, klienter, IT-support
Exchange, Skype for Business
Azure, Office 365, PowerShell
Grafisk arbejde, videoredigering

Godkendt af Trafikstyrelsen


© 2016-2018 nicolaisen IT | www.nicolaisen.dk
Alle rettigheder forbeholdt